Ruby en ​Ch. Call Me Tommy from town-house

11/07/2017:

Ruby is tussen 13 en 17 juni op date geweest bij Tommy en de dekking is geslaagd Lacht. Als alles vlot verloopt mogen wij rond 18 augustus opnieuw Britjes verwelkomen.

 

19/07/2017:

Ons Ruby zit vandaag op dag 35 van haar zwangerschap, nog een 30 dagen te gaan. Aangezien we hier aan zee geen weegschaal hebben weet ik niet hoeveel ze inmiddels verzwaard is, een buikje is in elk geval nog niet te zien Tips. Voor de rest is alles normaal en heeft ze nog een goede eetlust.

 

29/07/2017:

Dag 45 van Ruby's zwangerschap en alles gaat prima. Ze krijgt nu stilaan een buikje, niet zo erg dik, dus ik denk dat het maar een klein nestje zal zijn. Hopelijk zit er dan op zijn minst één katertje bij, er is iemand die al zolang op een katertje wacht Tips. Vind het jammer dat ik haar niet kan wegen, de keukenweegschaal hier gaat maar tot 2 kg...

 

09/08/2017:

Dag 56 van Ruby's zwangerschap. Ik heb haar gisteren bij thuiskomst gewogen, ondanks dat ik vind dat ze geen superdikke buik heeft is ze toch 1,150kg verzwaard Wild, dit had ik echt niet verwacht. Ik heb nog een paar drukke dagen voor de boeg, kleinkinderen zijn hier en trouw van mijn zoon, maar zondag zal ik de werpkist klaarzetten en mijn bedje nog eens inruilen voor de zetel hier beneden Knipoogt. Deze zwangerschap lijkt zo vlug gegaan, maar dit komt waarschijnlijk omdat ik mijn handen vol heb met de bijna twaalf weken oude kittens van Jennifer. 

 

13/08/2017:

Dag 60: voila, alles staat klaar voor de bevalling. Het wordt spannend nu Cool.

 

15/08/2017:

Dag 62: Ruby slaapt veel en ligt altijd dicht in mijn buurt. De beebjes zijn vandaag heel actief, zouden ze zich klaarmaken om de weg naar buiten te vinden Wild. Ik heb de indruk dat Ruby's voorweeën begonnen zijn, want in haar slaap trekt ze met haar achterpoten. Dit kan natuurlijk nog lang duren ( tot 48u ). Ik hou jullie op de hoogte. Ik ga in elk geval niet meer buiten en slaap nu ook beneden bij haar.

 

16/08/2017:

Dag 63: Mijn eerste nacht hier beneden zit erop en bij Ruby is alles nog rustig. Ik moet zeggen van slapen is er niet veel in huis gekomen met 11 poezen rond mij, amai, er was wel altijd ééntje in actie. En als de beebjes bij Jennifer drinken is het een gesmek van jewelste ( dat hoor je overdag zo niet ). 

 

17/08/2017:

Dag 64: Nog steeds geen verandering bij Ruby. Ik heb ze net nog eens gewogen en ze is 1,320kg verzwaard. Ze mag er van mij aan beginnen hoor Knipoogt. De nieuwe salon is precies niet zo comfortabel om te slapen, mijn rugje...Verdrietig. De kleintjes van Jen vinden het precies ook leuk om midden in de nacht met de metalen lamellen te spelen, dat een geklingel .

 

18/08/2017:

Dag 65: En we blijven maar wachten, ik heb niet de indruk dat het voor de eerste uren is Verdrietig.

 

19/08/2017:

Dag 66: Mijn geduld wordt weer serieus op de proef gesteld, nog steeds niets dat er op wijst dat Ruby er gaat aan beginnen. En ik...ik begin een beetje moe te geraken met die speelvogels hier die 's nachts spelen en overdag veel slapen Wild.

12u30: Ruby wordt onrustiger, zou ze vandaag haar geheim prijsgeven??? Ha ha

19u: Geduld is een mooie deugd, zal waarschijnlijk nachtwerk worden KnipoogtKnipoogt

 

20/08/2017:

Dag 67:

01u45: Ruby is nu heel onrustig en heeft bloedverlies, ze gaat ook voortdurend in de kattenbak.

03u: De persweeën zijn begonnen Wild

04u15: Alles is rond 03u30 stilgevallen Verdrietig, Ruby slaapt nu en ik drink liters koffie ..

11u: Even een kleine update, er zal deze keer geen 'live' verslag zijn aangezien het hier niet zo vlotjes verloopt. Rond 7u begonnen de weeën opnieuw, Ruby wou niet in de werpkist blijven en ze heeft uiteindelijk om 10u30 haar eerste kitten op de wereld gezet tussen de radiator en een kattenbak. Ze liet het kitten links liggen dus heb ik alles zelf gedaan. Ik heb ze nu samen in de werpkist gelegd, ze blijft liggen maar kijkt nog steeds niet om naar haar kleintje VerdrietigVerdrietig. Momenteel slaapt ze..wou dat ik ook een dutje kon doen, heel de nacht op geweest.

12u45: Ondertussen heeft ze toch al aandacht voor haar beebje, maar nog steeds maar ééntje.

23u45: Net terug van de dierenarts. Ruby kreeg rond 20u opnieuw persweeën, maar het vlotte terug voor geen meter.We hebben dan onze dierenarts proberen te bereiken en om 21u30 waren we bij haar. Het is uiteindelijk een keizersnede geworden, er zat een reuzegroot kitten dood in de baarmoederhoorn. Het had een open verhemelte, dus hij zou het toch niet gered hebben. Ruby ligt nu samen met haar enige kitten nog te bekomen. Het dagboek van de kleine meid kunnen jullie vanaf nu ( morgen ) lezen onder 'nestje Ruby'.

 

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

11.12 | 10:48

Beste, ik zou graag Op uw wachtlijst komen voor een kitten.
Dank u
Mvg
Chris

...
01.12 | 15:22

Beste, wij zijn een gezin van vier en zouden heel graag een katje adopteren om veel liefde te geven xxx graag reservatie van onze droompoes

...
01.12 | 15:18

Supermooi <3 <3 <3

...
19.11 | 14:29

Beste hebben jullie moménteel nog een brits poesje zitten die we kunnen adopteren we zijn op zoek naar 1 als vriendje voor onze milo britse korthaar

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE